Foredrag med bitz

Book nu

Christian Bitz er en af Danmarks mest populære foredragsholdere. Det er nyskabende og særdeles underholdende, når Bitz giver en konkret guide til en sundere hverdag.

Kvalitet

I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv - et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Vi lever i en tid, hvor det næsten er umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen - og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.

Book nu!

Uperfekt

Bitz har være på to udsolgte turnéer rundt i landet med hans seneste show Uperfekt, som er baseret på bestseller-bogen med samme titel. Her gør Christian Bitz én gang for alle op med myten om det perfekte liv. Du vil gå fra showet med redskaber til at finde lige præcis din sunde balance og et liv fuldstændigt fri for dårlig sundhedssamvittighed.

Book nu!

Verdens bedste hver dag

Glæd dig til forfriskende inspiration til en sprudlende hverdag. Med en hidtil uset blanding af videnskab og humor, giver Bitz sine deltagere et solidt fundament for at skabe et sundt liv, hvor vi rent faktisk orker at stå op når vækkeuret ringer og evner at falde i søvn, når vi påtænker os at sove. Et liv hvor vores krop og hjerne fungerer optimalt, og hvor vi evner og lyster at præstere hver dag!

Book nu!

National profil

Se min nationale profil hos Athenas

International profil

Se min internationale profil hos Aspeakers

Book et foredrag

Send en uforpligtigende forespørgelse på et foredrag med Christian Bitz. Du kommer i direkte kontakt med Christian's foredragsformidler, Athenas.

/
Udfyld venligst feltet.

Vi havde alle set “manden” i TV, og fordommene var i fuldt flor. Men Christian tog salen med storm med et fantastisk, humoristisk og til tider lidt selvfedt foredrag om sundhed. Man kan stadig høre klapsalverne på Comwell i Snekkersten.

Københavns Politiforening

En mandlig deltager skrev dagen efter på vores interne net: ”Jeg var til et helt fantastisk oplæg med Christian Bitz i går eftermiddags i kantinen. Det kom ærlig talt bag på mig, at han har så meget humor og er så selvironisk og god til at formidle. Jeg lærte tilmed lidt om sundhed.

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Meget fint. God humor. Fangede forsamlingen og anvendte dele af foredraget til vores job. Kan varmt anbefales.

Steffen Daugaard – Fyns politiforening

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Synes vi fik en del med som vi kan bruge og vi fik brugt lattermusklerne.
Virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag.

Tina Gravesen – Nørre Nebel Sparekasse