Om Christian Bitz

Christian Bitz er sundhedsrealist med en klar mission: at gøre Danmark sundere. Sundhed skal baseres på solid videnskab og føles fantastisk for den enkelte.

Meningsdanner

Christian Bitz er uddannet cand.scient i human ernæring og har arbejdet med at fremme folkesundheden i mere end 10 år. Han er fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor han er involveret i udviklingen af maden til patienterne.

Bitz er meningsdanner og debatør. Han har en markant holdning til sundhed og har gennem årene deltaget i en lang række debatter og politisk arbejde. Med udspring i hospitalsmaden er Bitz fast besluttet på at forbedre kvaliteten af måltider til de mennesker, som ikke selv kan tilberede den.

Læs mere om Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Formidler

Bitz er forfatter til 8 bestseller-bøger i Danmark. Flere af bøgerne er udgivet i udlandet og i foråret 2017 udgav han sin første bog i USA.

Bitz har været vært og ekspert på flere TV-programmer, bl.a. Danmarks største kur med flere end 150.000 tilmeldte i januar 2015 (TV2) og har tidligere været vært på DR1 med det ugentlige forbrugerprogram MadMagasinet Bitz & Frisk.

På Facebook-siden CHRISTIAN BITZ giver han dagligt inspirerende råd, opskrifter og svarer på spørgsmål fra mere end 110.00 fans.

Besøg Bitz’ Facebook-side

Foredragsholder

Bitz er en landets mest populære foredragsholdere og har været på flere udsolgte turnéer rundt i landet. Han formidler med stor begejstring sin sundhedsfaglige viden på en underholdende og motiverende måde, som alle forstår og kan bruge i hverdagen.

Læs mere om Bitz’ foredrag

Ambassadør

Bitz er ambassadør for Røde Kors, hvor han jævnligt er involveret i indsamlinger, TV-shows, rejser og anden hjælp. Med hans deltagelse i Røde Kors’ Klub 10 i 2013 samlede han mere end 500.000,- kr til hjælpe verdens udsatte.

SE BITZ’ TUR TIL RWANDA HER

Presse

Download Christian Bitz’ pressemateriale her - Hent ned

CV

Download Christian Bitz’ CV her - Hent ned

Vi havde alle set “manden” i TV, og fordommene var i fuldt flor. Men Christian tog salen med storm med et fantastisk, humoristisk og til tider lidt selvfedt foredrag om sundhed. Man kan stadig høre klapsalverne på Comwell i Snekkersten.

Københavns Politiforening

En mandlig deltager skrev dagen efter på vores interne net: ”Jeg var til et helt fantastisk oplæg med Christian Bitz i går eftermiddags i kantinen. Det kom ærlig talt bag på mig, at han har så meget humor og er så selvironisk og god til at formidle. Jeg lærte tilmed lidt om sundhed.

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Meget fint. God humor. Fangede forsamlingen og anvendte dele af foredraget til vores job. Kan varmt anbefales.

Steffen Daugaard – Fyns politiforening

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Synes vi fik en del med som vi kan bruge og vi fik brugt lattermusklerne.
Virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag.

Tina Gravesen – Nørre Nebel Sparekasse

Shop Stel på bitz shop

Se shop