Bøger af Christian Bitz

Christian Bitz har gennem årene udgivet op til flere populære bøger om sundhed og mad

Spis dig slank efter dit blodsukker

Skal du skære ned på fedt eller kulhydrater, når du vil tabe dig og holde vægten bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke noget at sige til, hvis du er forvirret. Især hvis du har prøvet kur efter kur uden at opnå de resultater, du drømte om.Endelig har videnskaben fundet forklaringen: Hvem du er, og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er helt afgørende for, hvilken kur der virker for dig

Bitz dit Køkken

Sunde retter for alle sanser – Bitz er tilbage!
Efter bestselleren Bitz din sundhed kommer nu opfølgeren med 200 formidable retter, der strutter af sundhed og smag – og selvfølgelig er helt enkle at tilberede. Endnu engang er missionen klar: sundhed er for alle og må aldrig blive fanatisk eller uopnåeligt. Bitz har udviklet 5 sunde principper, som han sammen med kokken Claus Holm bruger som basis for de velsmagende retter:

Uperfekt

I Christians nyeste bog Uperfekt stiller Christian dig nogle af de helt oplagte spørgsmål, der ikke altid har oplagte svar: Hvad er sundhed? Hvor sund vil du være? Hvordan kommer du i gang? Og så får du én gang for alle afklaret, hvordan du holder gejsten oppe, når dine mål og bliver tilfreds uden at være perfekt! Drømmer du om sunde madvaner, lange løbeture i skoven, veloplagte børn, du har tid og overskud til, og spændende venner som en helt naturlig del af din hverdag med et tralvt job? Drømmer du om det perfekte liv? Så kan du godt stoppe med at drømme … ”for hvor skønt er det egentlig at sidde i dit eget selskab og være perfekt?

Verdens bedste kur

Her er bogen, der får kiloene til at rasle af ogsørger for, at du aldrig tager dem på igen!

Verdens Bedste Kur er skruet sammen af ernæringseksperterne Christian Bitz og professorArne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vægttab. Erfaringernefra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab, Diogenes, som ArneAstrup har stået i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren.

Verdens sundeste mor og barn

Vil du være mor, eller er du allerede gravid? Så har du her en konkret guide til at få et sundt, harmonisk og velfungerende barn. Ved at spise den rigtige kost og få optimalt med næringsstoffer kan du give dit barn de bedste betingelser for at vokse sig sund og stærk inde i din mave. Derved kan du nedsætte risikoen for, at dit barn får en lang række problemer i form af blandt andet adfærds- og indlæringsproblemer, ADHD, overvægt og allergier.

Sund appetit

Bitz og Holm jonglerer med smag, sundhed og hverdagsmad, du aldrig bliver træt af. Det er enkelt og pivnemt. 80 dansende, lækre måltider med fokus på smag, sæson og sundhed. Bitz og Holm tager dig hele turen rundt i huset bedste rum – nemlig køkkenet. De skaber måltidet sammen med dig og i øjenhøjde. Ingen hokus pokus. Ingen lange indkøbssedler. Ingen lange dage i køkkenet. Det er sjovt, og så smager det, så sokkerne ryger af dig af begejstring bum.Fik vi sagt, at der også er masser af bissetriks og fif. God appetit!

Bitz’ og Holms GRILLREVOLUTION

Bitz’ og Holms GRILLREVOLUTION vil have os til at smide ALT på grillen, så varmen udnyttes optimalt og køkkenarbejdet gøres lettere, sundere og sjovere. Claus Holm er mand for velsmagen og de gode råvarer, mens Christian Bitz holder øje med at de sunde leveregler overholdes. Et brandgodt team. Gas, kul eller bål er underordnet.

Send en uforpligtigende forespørgsel på et foredrag med Christian Bitz.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi havde alle set “manden” i TV, og fordommene var i fuldt flor. Men Christian tog salen med storm med et fantastisk, humoristisk og til tider lidt selvfedt foredrag om sundhed. Man kan stadig høre klapsalverne på Comwell i Snekkersten.

Københavns Politiforening

En mandlig deltager skrev dagen efter på vores interne net: ”Jeg var til et helt fantastisk oplæg med Christian Bitz i går eftermiddags i kantinen. Det kom ærlig talt bag på mig, at han har så meget humor og er så selvironisk og god til at formidle. Jeg lærte tilmed lidt om sundhed.

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Meget fint. God humor. Fangede forsamlingen og anvendte dele af foredraget til vores job. Kan varmt anbefales.

Steffen Daugaard – Fyns politiforening

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Synes vi fik en del med som vi kan bruge og vi fik brugt lattermusklerne.
Virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag.

Tina Gravesen – Nørre Nebel Sparekasse