Foredrag med bitz

Book nu

Christian Bitz er en af Danmarks mest populære foredragsholdere. Det er nyskabende og særdeles underholdende, når Bitz giver en konkret guide til en sundere hverdag.

Slap af & spis!

Bitz kickstartede 2018 med at tage landet rundt med dette nye foredrag. Her sætter han den nyeste viden i perspektiv og serverer den, så det er til at forstå og anvende for alle – uanset køn og alder. Samtidig gør han op med myten om, at vi alle skal være lige sunde eller blive sunde på den samme måde. Tværtimod er vi alle skabt forskelligt og skal ikke prioritere ens. Vi skal anerkende flere tilgange til sundhed og i stedet for at pege fingre – eller løfte fingre – er tiden inde til at bygge bro mellem al den sundhedsviden, som vi hver dag forholder os til. Foredraget vil give dig ny viden og gøre dig bedre til at sortere i viden. Det giver dig ro i sindet og redskaber til at finde din egen balance, så du kan blive lige præcis så sund, som du ønsker.

Book nu!

Uperfekt

Bitz har være på to udsolgte turnéer rundt i landet med dette show, som er baseret på bestseller-bogen med samme titel. Her gør Christian Bitz én gang for alle op med myten om det perfekte liv. Med en god portion humor og konkrete råd får du Bitz’ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du holder sundhedsbegejstringen oppe, hvordan  du når dine mål og bliver tilfreds – uden at være perfekt. Vi skal ikke alle være lige sunde eller lige slanke. Så hvorfor følge de samme kostråd?

Du vil gå fra showet med redskaber til at finde lige præcis din sunde balance og et liv fuldstændigt fri for dårlig sundhedssamvittighed.

Book nu!

Verdens bedste hver dag

Glæd dig til forfriskende inspiration til en sprudlende hverdag. Med en hidtil uset blanding af videnskab og humor, giver Bitz sine deltagere et solidt fundament for at skabe et sundt liv, hvor vi rent faktisk orker at stå op når vækkeuret ringer og evner at falde i søvn, når vi påtænker os at sove. Et liv hvor vores krop og hjerne fungerer optimalt, og hvor vi evner og lyster at præstere hver dag!

Book nu!

National profil

Se min nationale profil hos Athenas

International profil

Se min internationale profil hos Aspeakers

Send en uforpligtigende forespørgsel på et foredrag med Christian Bitz.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi havde alle set “manden” i TV, og fordommene var i fuldt flor. Men Christian tog salen med storm med et fantastisk, humoristisk og til tider lidt selvfedt foredrag om sundhed. Man kan stadig høre klapsalverne på Comwell i Snekkersten.

Københavns Politiforening

En mandlig deltager skrev dagen efter på vores interne net: ”Jeg var til et helt fantastisk oplæg med Christian Bitz i går eftermiddags i kantinen. Det kom ærlig talt bag på mig, at han har så meget humor og er så selvironisk og god til at formidle. Jeg lærte tilmed lidt om sundhed.

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Meget fint. God humor. Fangede forsamlingen og anvendte dele af foredraget til vores job. Kan varmt anbefales.

Steffen Daugaard – Fyns politiforening

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Synes vi fik en del med som vi kan bruge og vi fik brugt lattermusklerne.
Virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag.

Tina Gravesen – Nørre Nebel Sparekasse